Niets werkt zo fijn als een schone werkplek

Weet u dat werknemers prettiger werken in een schone werkomgeving? Bovendien is aangetoond dat het ziekteverzuim vermindert naarmate de werkomgeving schoner is, denkt u hierbij eens aan mensen met stofallergie. Schoonmaakwerk wordt vaak gezien als een onnodige kostenpost. Men heeft veelal de houding: schoonmaken kan iedereen. Echter, perfect schoonmaken is een vak waar niet iedereen kijk op heeft. Vaak moeten werknemers van bedrijven naast hun eigen taken de boel een beetje schoon houden. Wat dan gebeurt is dat het schoonmaken erbij inschiet en het pand vervuilt.

Nieuwe klanten zullen dit opmerken en een verkeerde indruk van uw bedrijf krijgen. Vergeet niet, een eerste indruk maakt u maar 1 keer. Heeft u er bovendien wel eens bij stilgestaan dat uw werknemers veelal een hoger uurtarief hebben dan een schoonmaakbedrijf? L&M PERFECT CLEANING verzorgt voor u perfect het dagelijks onderhoud van kantoor- en winkelpanden, bedrijfsgebouwen, scholen, instellingen, de medische sector, verenigingen van eigenaren, woningbouwverenigingen enzovoort. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een groot aantal aanvullende facilitaire diensten.

Hoewel we een uitstekende klachtenprocedure hebben, doen we er alles aan om klachten vóór te zijn. Wij werken aan de hand van een gedetailleerd schoonmaakplan. Met dit plan in de hand controleren wij de werkzaamheden Eventuele fouten herstellen we onmiddellijk en verbeterpunten worden de eerstvolgende werkbeurt perfect doorgevoerd.