Sanitair service: schoonmaak & alle soorten middelen

Goed onderhoud van de toiletgroep bevordert niet alleen de hygiëne, maar ook de veiligheid van de gebruikers en de levensduur van de installaties. Daarbij wordt een helder ogende sanitaire ruimte door veel mensen beschouwd als het ‘visitekaartje van de onderneming of instelling’.Voor het specialistisch reinigen van sanitair zoals dieptereiniging en ontkalking (kringen verwijderen) uit toiletpotten, urinoirs en wastafels, het afnemen van tegelwanden en plafonds en de desinfectie van de ruimte gebruiken we speciale methodes en middelen.

In al uw behoeften op het gebied van sanitaire middelen, materialen en dispensers van papier, zeep en luchtverfrissers kan L&M PERFECT CLEANING u voorzien. Ook de vullingen van de dispensers, zoals toiletpapier, papieren handdoekjes, handzeep en luchtverfrissers kunnen wij aan u leveren. Tevens is het mogelijk al uw schoonmaakmiddelen, -materialen en machines bij ons te bestellen. Mede dankzij onze jarenlange relaties met onze leveranciers hebben wij aantrekkelijke kortingen kunnen bedingen, waar wij u uiteraard ook van mee willen laten profiteren.

Voor een oriënterend gesprek, een advies met betrekking tot uw sanitaire behoeftes of het uitbrengen van een passende offerte zijn wij uiteraard te allen tijde bereid op een door u gewenst moment. U kunt contact opnemen of een offerte aanvragen via ons telefoonnummer of via het formulier op onze contactpagina.